Kam směřuje ateismus?

Diskusia o všetkom ostatnom.
Viktorrealita
Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
Kontaktovať používateľa:

Re: Kam směřuje ateismus?

Neprečítaný príspevok od používateľa Viktorrealita »

Neregistrovaný napísal: Včera, 22:20 Ďalší paradox je, že pokiaľ zvíťazil nad smrťou, porazil smrť, prečo stále zomierame? Pokiaľ zvíťazil nad satanom a porazil zlo, prečo je zlo vo svete stále prítomné? Prečo dopustí pokušenie a utrpenie? Lebo sa mu ešte nechce prísť? Alebo je všetko inak?
To všetko, je dočasné a všetko má svoj čas, aby sa naplnil počet Božieho ľudu a ukázala sa Božia moc a jeho milosť na stvorení nového stvorenia v Kristu Ježišovi, ktoré ho už bude z nekonečnej vďačnosti a lásky naveky oslavovať.

Zj21 3A počul som veľký hlas od trónu z neba, ktorý hovoril: Hľa, stán Boží s ľuďmi, a bude bývať s nimi, a oni budú jeho ľudom, a on, Bôh, bude s nimi a bude ich Bohom. 4A Bôh sotrie každú slzu s ich očí, a smrti už viacej nebude ani žalosti ani kriku, ani bolesti viacej nebude, lebo prvé veci pominuly. 5A ten, ktorý sedel na tróne, povedal: Hľa, činím všetko nové. A riekol mi: Píš, pretože tieto slová sú verné a pravdivé.

Rim. 8,18 Lebo tak súdim, že utrpenia terajšieho času nie sú hodny, aby boli prirovnané k budúcej sláve, ktorá má byť zjavená na nás.

Ježiš sa obetoval za naše hriechy,porazil satana, porazil smrť a vstal z mŕtvych, aby sme my mohli žiť v spoločenstve s ním už naveky. A tak všetci, čo v neho uveria, budú vzkriesení do oslávených duchovných tiel a idu tam, kde im pripravil miesto, aby tam, kde je On aj oni všetci boli, teda vo večnosti s ním. To je najradostnejšie zasľúbenie od nášho Boha, aké kedy človek mohol počuť.

Všetkých vykúpených, čo dáva Otec zo sveta, prídu k Ježišovi. Z vôle Otca nestratí nikoho z nich, aby následne tých všetkých vzkriesil v posledný deň. Ján. 6,39 A to je vôľa toho, ktorý ma poslal, Otcova, aby som neztratil ničoho z toho, čo mi dal, ale aby som to všetko vzkriesil v ten posledný deň.

A čo sa týka telesnej smrti, ktorá má síce moc nad vykúpenými, no druhá smrť už nemá moci. Podstatné je teda prvé vzkriesenie, čo je znovuzrodenie z Boha. Zj. 20,6 Blahoslavený a svätý, kto má diel na prvom vzkriesení. Nad tými druhá smrť nemá moci. Ale budú kňazmi Boha a Krista a budú s ním kraľovať tisíc rokov.

Tisíc rokov, je deň cirkvi Kristovej na Zemi a teda je to čas od príchodu Pána, až po jeho druhý príchod, keď si zoberie svoju nevestu - cirkev, do domu svojho Otca, kde jej pripravil miesto.

Je duchovné vzkriesenie a je aj vzkriesenie do osláveného tela. Je duševný život a je aj duchovný život. Je duševné telo a je aj duchovné telo, do ktorého nás oblečie Boh, pri druhom príchode Ježiša Krista. Je telesná smrť a je aj druhá smrť. Je telesné narodenie a je aj duchovné narodenie – narodenie z Boha. Čo sa narodilo z tela, je telo – telesný človek a čo sa narodilo z ducha – z Boha, je duch – duchovný človek. Iba duchovný človek môže srdcom vojsť do kráľovstva Božieho, lebo to kráľovstvo je duchovným kráľovstvom spravodlivosti, pokoja a radosti v Duchu Svätom. Skutočný život je jedine v Bohu. Kto nemá v srdci Boha, tak síce žije duševným životom – telesným, ale je duchovne mŕtvy. Jedine Boh oživuje a kriesi z tohto umrtveného stavu a to do večnosti s ním.

Homo Sapiens

Neprečítaný príspevok od používateľa Homo Sapiens »

Neregistrovaný napísal: Včera, 22:20 Ďalší paradox je, že pokiaľ zvíťazil nad smrťou, porazil smrť, prečo stále zomierame? Pokiaľ zvíťazil nad satanom a porazil zlo, prečo je zlo vo svete stále prítomné? Prečo dopustí pokušenie a utrpenie? Lebo sa mu ešte nechce prísť? Alebo je všetko inak?
Áno je to inak. Ale ako presne ? Napádajú mi dve možnosti.

Prvá. Niekto naozaj uveril, že je možné žiť aj po smrti a rozhlasil to ako evanjelium. V dobrej viere. Bez záruky. Optimista.

Druhá. Je to scam. Nieco ako - vyhral si milión euro, no dostaneš ich neskôr, stačí keď zaplatíš na náš účet 100 eur aktivačný poplatok. Niekto na to náleti, inak by to nerobili. O čo viac ľudí by naletelo na takýto scam - vyhral si večný zivot, no ešte nie teraz, najprv musíš poslúchať. Alebo platiť Alebo veriť. Samozrejme z vďaky, nie ako podmienka. Si predsa vďačný, že si to vyhral, nie ?

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Áno, je to bez záruky. Ani Viktor nemá záruku, že vyhral večný život. Môže sa snažiť koľko chce, ale nič mu to nie je platné :D

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

"Tisíc rokov, je deň cirkvi Kristovej na Zemi a teda je to čas od príchodu Pána, až po jeho druhý príchod, keď si zoberie svoju nevestu - cirkev, do domu svojho Otca, kde jej pripravil miesto."

V Biblii sa hádže číslami hore dole. Buď je to symbolické číslo, pre židov čísla 7 alebo 12 majú zvláštny až posvätný význam, 1000 znamená asi večnosť. Otázka je - nad kým budú kraľovať?

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných