Kam směřuje ateismus?

Diskusia o všetkom ostatnom.
Pripojený
Viktorrealita
Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
Kontaktovať používateľa:

Re: Kam směřuje ateismus?

Neprečítaný príspevok od používateľa Viktorrealita »

Neregistrovaný napísal: Včera, 13:47 Lenže mňa veľmi fascinujú ľudia ktorí niečomu uveria a potom sa to snažia predať ďalej.
To nie je len niečo, ale ide o večný život

V evanjeliu Ježiša Krista, je ponuka večného života v spoločenstve s Bohom a je to darom od Boha. Stačí ho len prijať vierou. Kto by sa nepodelil s tou najradostnejšou správou od Boha, akú kedy človek počul a to s ostatnými, že.

Ak by si vyhral milión, tak by si v momente to povedal manželke, že. No a čo je milión € v porovnaní s večným životom v spoločenstve s milovaným Bohom.

Host

Neprečítaný príspevok od používateľa Host »

Viktorrealita napísal: Včera, 14:06
Neregistrovaný napísal: Včera, 13:47 Lenže mňa veľmi fascinujú ľudia ktorí niečomu uveria a potom sa to snažia predať ďalej.
To nie je len niečo, ale ide o večný život

V evanjeliu Ježiša Krista, je ponuka večného života v spoločenstve s Bohom a je to darom od Boha. Stačí ho len prijať vierou. Kto by sa nepodelil s tou najradostnejšou správou od Boha, akú kedy človek počul a to s ostatnými, že.

Ak by si vyhral milión, tak by si v momente to povedal manželke, že. No a čo je milión € v porovnaní s večným životom v spoločenstve s milovaným Bohom.
Mňa zaujímajú všetci čo niečomu uveria, nielen kresťania.

Pripojený
Viktorrealita
Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Viktorrealita »

Host napísal: Včera, 19:08 Mňa zaujímajú všetci čo niečomu uveria, nielen kresťania.
Dôležité, je to, v čo človek uveril. Ak to, v čo uveril vedie ho k večnému životu, tak takáto viera je spasiteľná, ktorá sa vždy prejavuje v nasledovaní Krista, teda na skutkoch viery a ovocí ducha. Prečo sa prejavuje? No preto, lebo existuje v stdci človeka.

Podobne je to aj s láskou. Ak existuje v srdci človeka, tak sa logicky prejavuje na skutkoch lásky, teda v sebazaprení a obeti pre iného.

Príčina - viera sa vždy následne prejavuje na skutkoch viery a ovocí ducha. Ak niet následkov viery, tak niet ani viery. Ako niekto len tvrdí, že má vieru, ale na jeho živote sa to nijako neprejavuje, tak je to len jeho tvrdenie, že má vieru a nič viac - neexistuje.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Viktorrealita a 8 neregistrovaných