A ja sa pýtam páčila sa vám tá kniha?
Lebo nie náhodou sa tak dobre predávala.
Ibaže ... čo vy na to ako kresťania. Pýtam sa, koľko falošných proroctiev musí jeden človek vypustiť z pusy, aby bol klasifikovateľný ako falošný prorok? Ja som čítal, že stačí jedno. Čo si o tom myslíte?
Pokiaľ ide o knihu, predstavte si autoatlas, v ktorom je jedna jediná chyba. A vy prejdete podľa toho atlasu bravúrne tisíc kilometrov, ale do cieľa nedôjdete, lebo tá jedna jediná chyba vás odkloní celkom iným smerom. Tomu predsa rozumieme. Jedna jediná chyba a atlas by ste nikomu nedoporučili, naopak - varovali by ste pred ním.
A teraz sa skúsme objektívne a zodpovedne pozrieť na knihu
- BOH PRED SÚDOM
Ale VIACKRÁT SA TO UŽ OPAKOVAŤ NEBUDE !
Mimochodom názov knihy v originále je úplne iný: „ Všemocný? Bezmocný? Spravodlivý?“
To už je jemnejšie podané. Ale ten súd tam skutočne je.
Obsah knihy je vlastne opis rozhovoru autora s pani Margot Neumannovou, ktorý sa uskutočnil počas diaľkového letu. A pani Neumannová dáva spŕšku otázok, ktorými by rada postavila Boha pred súd.
Autor v 20 kapitolách dáva zaujímavým spôsobom pani Neumannovej odpovede, ktoré sú odpoveďami na otázky mnohých z nás. Preto sa tá kniha tak dobre a hladko číta. A pritom si čitateľ ani neuvedomuje, sem-tam podstrčené vety, ktoré sú pre kresťana neprijateľné. A tak prídeme až k 13. kapitole, kde si autor povolil uzdu a tára.
13. kapitola „3D kiná v nebi“
Tu autor hovorí o akomsi trojdielnom súdnom procese.
A „v prvej časti súdu sa Boh pred anjelmi a satanom ospravedlní
vo veci oslobodenia zachránených“ .
ČO VY NA TO?