VYCHVÁTENIE - podľa Sergeja Miháľa
-
- Dátum registrácie: 18 Apr 2016, 22:35
- Kontaktovať používateľa:
VYCHVÁTENIE - podľa Sergeja Miháľa
Poznáte knihu Vychvátenie od Sergeja Miháľa?
Rozhovory autora knihy s Jiřím Zmožkom nájdete na webe :
https://www.youtube.com/watch?v=fAuwVW- ... -2JRZJDxPq
Čo vy na to?
Čo vy na to?
-
Re: VYCHVÁTENIE - podľa Sergeja Miháľa
Mikim píše:Dušan Seberíni píše:
Poznáte knihu Vychvátenie od Sergeja Miháľa?
Čo vy na to?
Kniha za 390Kč je jen sprostý business, kdyby to myslel vážně, tak to zveřejní zdarma v PDF a každý si to stáhne. Být pokorný a laskavý ještě neznamená být pravdivý.
Myslí to možná oba dva chlapi upřímně, ale podle mně špatně, proto se stal možná nechtíc jen dalším falešným prorokem.
v díle 3 zcela s jistotou cituje Ježíše: " Pravím ti, ještě dnes budeš se mnou v ráji", cože je samozřejmě falešné učení, protože hebrejština nezná čárky ve větě a ani Ježíš nebyl v ten den, kdy zemřel v ráji, ale byl 3 dny a noci v hrobě, takže s ním nemohl být "ještě v ten den v ráji".
v díle 5 uvádí 4 pilíře vytržení: 1. Tes. 4.15-18, Lukáš 14.34-36, Luk. 21.34-36 z toho prý vyplývá, že budeme evakuováni před tím, než bude celosvětové soužení...
v díle 6 Luk 21.29-31, den vytržení Ježíšem budeme znát, a pak prý s Ježíšem půjdem nazpět dolů na zemi ustanovit tisícileté království a ten den, kdy s ním sestoupíme dle Zach. 14 kap. zná pouze Hospodin a nezná ten den ani Ježíš (dobrý nesmysl).
v díle 7 tvrdí, že Svátek troubení nemá datum...
v díle 9 Dle Zj. 12.12 říká, že ďábel je dnes pořád v nebi kde na nás žaluje dnem i nocí, a prý to bude tak, že nejdřív budeme vytržení, pak teprve budou vzkříšení mrtví svatí a pak teprve svrhne ďábla na zem jako blesk při vytržení. (za ... : Vytržení
http://www.dobakonce.cz/omyly-v-dobe-ko ... l-vytrzeni
http://odkrytelzi.cz/rozsuzujte/uceni-o ... ni-je-lez/
http://www.adcz.cz/bible-a-vira/clanky- ... -vytrzeni/
Títo užívatelia poďakovali mikim za príspevok:
• Anonym
-
Sergej Miháľ vo svojej knihe VYCHVÁTENIE
arogantne priraďuje k biblickým udalostiam presné dátumy. Vysmieva sa tým Božiemu slovu, ktoré dobre pozná. A keďže patrónom knihy je Jiří Zmožek, Miháľ počíta s tým, že Zmožkova popularita pomôže preklenúť nedostatky a závady knihy. A celkom sa mu v tom darí.
Takže podľa Miháľa
1. pečať bola rozlomená v roku 1988
2. pečať bola rozlomená v roku 2006
3. pečať bola rozlomená v roku 2015
Po rozlomení 3. pečate nasleduje vychvátenie.
(A aby sme sa netrpezlivo nemrvili, k vychváteniu dôjde 23. septembra 2017).
4. pečať bude rozlomená v roku 2024
5. pečať bude rozlomená v roku 2033
6. pečať bude rozlomená v roku 2034
7. pečať bude rozlomená v roku 2052
To všetko Miháľ zistil z údajov NASA. Presnejšie z postavenia Slnka a Mesiaca.
No a tu je dobre vysvetliť si, čo je čo.
Astronómia je exaktná veda, z oblasti prírodných vied, ktorá skúma vzájomné pôsobenie vesmírnych telies a výpočtami označuje ich vzájomné polohy.
Astrológia nie je veda, je to skúmanie vplyvu hviezd na budúcnosť - predpovedanie budúcnosti z hviezd. Je to veštectvo či planetárstvo a Boh to v Biblii označuje slovom ohavnosť.
Nuž a Miháľ konkrétnym údajom z Biblie priraďuje dátumy na základe polohy Slnka a Mesiaca.
Teraz si to zatrieďte sami.
Môj postoj.
Keby som mal Miháľove dáta rozlomenia prvých šiestich pečatí s nesmiernym sebazaprením prijať, tak dátum rozlomenia siedmej pečate je naivná detinská hlúpučká somárinka. Lebo rozlomenie šiestej pečate predstavuje nepredstaviteľnú vesmírnu katastrofu. Slnko bude zatemnené, Mesiac krvavý, hviezdy budú padať na Zem a nebo bude zvinuté! O tom astronomický softvér nič nevie, takže ani nič nenaznačuje. Ale Miháľ vie, ale správu z Biblie ignoruje...
arogantne priraďuje k biblickým udalostiam presné dátumy. Vysmieva sa tým Božiemu slovu, ktoré dobre pozná. A keďže patrónom knihy je Jiří Zmožek, Miháľ počíta s tým, že Zmožkova popularita pomôže preklenúť nedostatky a závady knihy. A celkom sa mu v tom darí.
Takže podľa Miháľa
Astronómia je exaktná veda, z oblasti prírodných vied, ktorá skúma vzájomné pôsobenie vesmírnych telies a výpočtami označuje ich vzájomné polohy.
Astrológia nie je veda, je to skúmanie vplyvu hviezd na budúcnosť - predpovedanie budúcnosti z hviezd. Je to veštectvo či planetárstvo a Boh to v Biblii označuje slovom ohavnosť.
Nuž a Miháľ konkrétnym údajom z Biblie priraďuje dátumy na základe polohy Slnka a Mesiaca.
Môj postoj.
Keby som mal Miháľove dáta rozlomenia prvých šiestich pečatí s nesmiernym sebazaprením prijať, tak dátum rozlomenia siedmej pečate je naivná detinská hlúpučká somárinka. Lebo rozlomenie šiestej pečate predstavuje nepredstaviteľnú vesmírnu katastrofu. Slnko bude zatemnené, Mesiac krvavý, hviezdy budú padať na Zem a nebo bude zvinuté! O tom astronomický softvér nič nevie, takže ani nič nenaznačuje. Ale Miháľ vie, ale správu z Biblie ignoruje...
V rychlosti:Dušan Seberíni napísal:Sergej Miháľ vo svojej knihe VYCHVÁTENIE
Takže podľa Miháľa
Môj postoj.
Mihál je naprosto zjevný falešný učitel co si neuvěřitelně vymýšlí, na jedno téma dělá 46 videí a píše knihu o x stranách, kterou mají spolu s J. Zmožkem asi jako byznys, jeden mu dělá reklamu druhý inkasuje a pak se podělí, to musí vidět i slepý, to na co on potřebuje 46 dílů mají v AC Havířov to úplně samé na jedné, dvou stranách:
http://www.achavirov.cz/?p=3509
Se Sergejem Mihálem jsem se potkal. Z jeho knihy kus četl a osobně s ním o ní mluvil. byl jsem na setkání, kde S. Mihál představoval o čem v knize píše a na co přišel.
Ten výklad se mi nějak nezdá. Nemůžu s určitostí říct jestli je to pravda a nečetl jsem to celé.
Ale
Sergej Mihál na mě působil jako upřímný pokorný křesťan, hledající pravdu ze zjevení podle bible.
V něčem mi připomínal ,,Williama Millera" (I když toho jse nikdy nezažil).
Má ohromnou znalost bible. A o svém výkladu je přesvědčený, neklame vědomě a sám mi řekl, že jestli se plete, tak je jeden z největších bludařů této doby a že se tím musel na modlitbách vyrovnat, než se rozhodl tu knihu zveřejnit a stát si za tím výkladem.
Ví ,že kniha bude mít velký dopad.
Přeji si, aby se nepletl a aby to nebyl planý poplach už kvůli němu, navíc i já se těším na druhý příchod Ježíše.
Ale přesto spíše pochybuji že ten datum trefí a stejně tak o samotném konceptu vytržení nejsem přesvědčený.
V knize ale jsou i zajímavá fakta z astronomie, která mohou přesvědčit některé vědecky orientované lidi o Boží svrchovanosti a plánu vepsaném do oblohy.
Zjistil jsem, že je snadější soudit rychle a jednoznačně zpovzdálí, když toho člověka ještě vůbec neznáte, ale to neznamená vždy lepší soud.
Ten výklad se mi nějak nezdá. Nemůžu s určitostí říct jestli je to pravda a nečetl jsem to celé.
Ale
Sergej Mihál na mě působil jako upřímný pokorný křesťan, hledající pravdu ze zjevení podle bible.
Má ohromnou znalost bible. A o svém výkladu je přesvědčený, neklame vědomě a sám mi řekl, že jestli se plete, tak je jeden z největších bludařů této doby a že se tím musel na modlitbách vyrovnat, než se rozhodl tu knihu zveřejnit a stát si za tím výkladem.
Přeji si, aby se nepletl a aby to nebyl planý poplach už kvůli němu, navíc i já se těším na druhý příchod Ježíše.
Ale přesto spíše pochybuji že ten datum trefí a stejně tak o samotném konceptu vytržení nejsem přesvědčený.
V knize ale jsou i zajímavá fakta z astronomie, která mohou přesvědčit některé vědecky orientované lidi o Boží svrchovanosti a plánu vepsaném do oblohy.
Zjistil jsem, že je snadější soudit rychle a jednoznačně zpovzdálí, když toho člověka ještě vůbec neznáte, ale to neznamená vždy lepší soud.
Zase sa niekto chce zviditelnit. Kolko uz bolo stanovenych datumov v minulosti... A z pohladu bezneho krestana je vobec dolezite urcovat nejake datumy? Ako to moze ovplyvnit nas zivot? Ved nikto nemoze s istotou povedat ci sa dozije najblizsich narodenin.
Tomáš Plechatý napísal:Se Sergejem Mihálem jsem se potkal. Z jeho knihy kus četl a osobně s ním o ní mluvil. byl jsem na setkání, kde S. Mihál představoval o čem v knize píše a na co přišel.
Ale
Se Sergejem si se setkal letos před několika měsíci v CB v Kladně, že?

viz jeho kázání o vytržení zde:
http://www.cbkladno.cz/2017/06/25/prijd-pane-jezisi/
V tom kázání tvrdí např.:
budou 2 fáze příchodu, první uvidí Ježíše jen ti, kterých se to týká, kteří ho očekávají (to bude v podstatě to tajné vytržení) ti s ním půjdou do nebe a pak s ním příjdou při 2 příchodu podruhé pro ostatní. Datum této druhé fáze příchodu nezná ani Syn, jen Otec.
PJ řekl podle něj nečekejte 2P a kdy to bude není to Vaše věc. A to prý proto, že my už zde nebudeme, ale přijdeme s Ježíše.
Při 2 fázi svatí přijdou s Ježíšem na Olivovou horu v bílém rouchu, které dostanou na svatbě Beránkově, která bude v nebi probíhat po prvním vychvácení. (Ani něřekl kdo budou ti vychvácení, že to bude např. těch 144000). Svatba v nebi bude trvat mnoho roků, zatímco zde na zemi bude probíhat 7 ran a velké soužení a soud. Dále, že prý zde bude 6-7 měsíců probíhat sbírání mrtvých po Armagedoně.
Zkrátka my prý zmizíme jednoho dne bez rozloučení a nikdo krom nás to vytržení neuvidí z lidí na zemi. Všichni, kterých se to týká zmizí na zemi prý najednou!
Nevěstou jsou ti co chtějí být vytržení a nevytržení budou ti, co zde chtějí třeba ještě něco na zemi dodělat a být vzati až při 2 příchodu JK.
Týká se to těch, kteří chtějí být vytrženi, to je opravdu blud, protože nejdříve budou vzkříšení 144000, kteří budou tvoření mrtvými svatými a živými svatými, já to vidím takto:
Já osobně věřím, a myslím, že jsme to už spolu jednou řešili, že nejdříve bude vzkříšení části 144000 prvotiny (Jer. 2.3) neboli vyvolených, povolaných (Zj 17.14), a bude to po rozlomení 6 pečeti při velkém zemětřesení (tuto informaci máme jen od EGW, nikoliv z Písma), kdy se otevřou hroby svatých (Vítězství lásky Boží, str. 399-400), přičemž 144000 svatých tvoří svatí od doby JK po dnešek (asi většina), mezi nimi mnoho těch, kteří přímo položili za Krista své životy (např. reformátoři apod.) + zbytek z tohoto počtu budou tvořit svatí žijící dnes zahrnutí do tohoto počtu. Poté bude rozlomena 7 pečeť a za několik měsíců odhadem cca 1-6, kdy proběhne 7 posledních ran bude následovat 2PJK. Nevěřím, že to období od vzkříšení prvotiny 144000 po 2PJK bude trvat léta jak tvrdí Sergej, kdy "ti, kterých se to týká" hudou mezitím na svatbě Beránkově v nebi. To by "možná ani s pomocí andělů" těch 7 ran nikdo nepřežil, navíc je psáno, že Bůh to období zkrátí. Ani v Egyptě 10 ran netrvalo léta, ale max. rok?. Přičemž všech 144000 a stejně tak i další (velký zástup očekávající Krista = dáli Pán tak jeho součástí budeme i my) budou po celou dobu pod ochranou andělů, i když ti, kdo budou ve velkém zástupu budou oproti 144000, kterých se to prý vůbec nedotkně, naplno zasaženi velkým soužením, budou mít těžkosti, ale kterým projdou jako vítězové.
Skutky apoštolské 14:22 Potvrzujíce duší učedlníků, a napomínajíce jich, aby trvali u víře, a pravíce, že musíme skrze mnohá soužení vjíti do království Božího.
Zjevení Janovo 7:14 I řekl jsem jemu: Pane, ty víš. I řekl mi: To jsou ti, kteříž přišli z velikého soužení, a umyli roucha svá, a zbílili je ve krvi Beránkově.
144000 budou Bohu sloužit jako kněží a soudit svět (hříšníky)
Zjevení Janovo 20:1 I viděl jsem anděla sstupujícího s nebe, majícího klíč od propasti a řetěz veliký v ruce své.
2 I chopil draka, hada toho starého, jenž jest ďábel a satan, i svázal jej za tisíc let.
3 A uvrhl ho do propasti, i zavřel jej tam a svrchu nad ním zapečetil, aby nesvodil více národů, až by se vyplnilo tisíc let; neboť potom musí býti propuštěn na malý čas.
4 I viděl jsem stolice, a posadili se na nich, i dán jest jim soud, a viděl jsem duše stínaných pro svědectví Ježíšovo a pro slovo Boží, a kteříž se neklaněli šelmě, ani obrazu jejímu, a aniž přijali znamení jejího na čela svá, anebo na ruce své. A ožili a kralovali s Kristem tisíc let.
a my ostatní velký zástup budeme vládnout po stejnou dobu s Kristem po 1000let. A pak teprve sestoupíme v Novém Jeruzalémě na zemi ukončit zlo a to bude svrženo do ohnivého jezera. Zj. 20.7-15.
Zjevení Janovo 20:6 Blahoslavený a svatý, kdož má díl v prvním vzkříšení. Nad těmiť ta druhá smrt nemá moci, ale budou kněží Boží a Kristovi, a kralovati s ním budou tisíc let.
-
Pokračovanie toho verša je vážne varovanie:John 3:16 napísal:Povstane mnoho falošných prorokov...
...a povstanú aj mnohí falošní proroci a zvedú mnohých.{Mt 24:11}
Takže ak sa nepletie, tak čo si si všimol tu na zemi po rozlomení 1. pečate?Tomáš Plechatý napísal:(Sergej Mihál) ... sám mi řekl, že jestli se plete, tak je jeden z největších bludařů této doby...
A čo si si všimol po rozlomení 2. pečate?
A čo sa začalo diať po rozlomení 3. pečate?
A si už zmierený s tým, že o 6 týždňov bude cirkev vychvátená a ty ostaneš tu? (Respektíve, že ty zmizneš a ONI ostanú..) Ak sa nepletie ...
Tak kvôli nemu si praješ, aby 23. septembra bola cirkev vychvátená ???Tomáš Plechatý napísal:Přeji si, aby se nepletl a aby to nebyl planý poplach už kvůli němu ...
Ak tomu veríš, tak by si mal 24 hodín denne chodiť z domu do domu a varovať ľudí, aby si ešte obstarali vstupenky, lebo o 6 týždňov príde nebeský challenger.
Mal by si chodiť 24 hodín denne medzi bratov a sestry a varovať ich, aby nezavárali ovocie ani nerobili iné zbytočné práce, ale aby všetok svoj čas venovali na hlásanie evanjelia vo svojom okolí.
Ale čo už... Tým detailom sám neveríš, len sa nechutne pretvaruješ...
Príde 23. september a cirkev vychvátená nebude. Tomáš, čo potom?
Pro Mikima: Na tom kázání jsem nebyl, byl jsem na jiné skupince mimo nedělní shromáždění.
Pro Dušana: Nic o datech jednotlivých pečetí nevím, s tím, že by byla církev vytržená a já jsem zůstal tu smířený nejsem, nevěřím tomu a odmítám se kvůli tomu, že by toto SM hlásal nějak bát.
Dlouho jsem se bál modlit za to, aby už nastal druhý příchod Ježíše, protože přesně jak píšeš - ještě je tolik lidí venku co neví, co neslyšeli, co se veřejně neobrátili, atd. (včetně části mé rodiny) a nechci aby tito byli ztracení.
Pak jsem pochopil, že byť je to smýšlení asi šlechetné, tak je vedené strachem a není v souladu s tím jak se modlí ve Zjevení Jan : ,,amen přijď Pane Ježíši."
Já opravdu chci aby přišel Ježíš Kristus, proč bych neměl chtít, vše poté bude lepší, já se nemám čeho bát. Ostatním lidem nepřeji špatné věci, ale přeji si se vidět se svým Bohem.
Výše jsem psal bez přetvářky, že bych si přál kvůli Mihálovi, aby v to datum opravdu nastal druhý příchod, nesouhlasím však s detaily a jeho popisem vytržení ani se strachem ke kterému to vede. Napsal jsem jasně, že jeho podání jako celku nevěřím, i když jsou tam i zajímavé části ke studiu. A opravdu kvůli němu mi to je líto, protože je mi jasné že to v případě neúspěchu bude VELKÉ zklamání (jako tedy Millerité) i jsem napsal, že mi Millera v něčem velmi připomíná.
Dušane tobě asi musím ležet žaludku viď, že. Zkus mi před Bohem odpustit co proti mě držíš.
Ani mě není jedno, co všechno to učení napáchá zlého mezi lidmi a na té schůzce i když jsem tam byl jedinný nový, jedinný ne CB a možná téměř jedinný kdo nevěří na vytržení tak jsem si vzal slovo a všechny jsem vážně varoval, že to může dopadnout velice špatně když vede k určování přesného data a že takové zklamání už si jednou prošli právě Millerité. Také o tom, že o vytržení nejsem přesvědčen.
Nejsem super horlivým bojovníkem v tom, že Budu jezdit všude se S. Mihálem a všude upozorňovat na to, že je to blud. Nemám to na srdci. Jestli mi vytýkáš toto, tak budiž, v tom jsem vinen.
Ani ohledně svého boje proti špatnému učení v CASD nevedu svůj boj neustále horlivě a občas polevuji a věnuji se všedním světským věcem. I to ti přiznám. Ale nevím proč se tu mám zpovídat právě tobě a právě z tohoto.
Na tomto fóru podle mne rozebírat vytržení od Mihála nemá smysl, protože Adventisté nevěří na vytržení, takže je to nepřesvědčí.
Ano ten výklad vede ke strachu zda budu připraven, že něco propásnu a strach aby mne nezastihlo pronásledování, které zakusí ti co nebudou vytrženi.
To se mi nelíbí a věřím že je to špatně. Ale zrovna adventisté mají podobné učení o ukončení doby milosti, o odejmutí přímluvce ze země, o velkém pronásledování, o Jákobově soužení věřících, o vydání nedělního zákona a dekteru, který nařídí zabíjet ty kdo se vzpírají a uctívají sobotu, o útěku z měst do hor, do toho ještě o vyšetřujícím soudu kde může přijít na řadu právě tvé jméno kdykoliv a při jedinném nevyznaném a opuštěném hříchu bude vymazáno tvé jméno z knihy života + záznam o všech dobrých skutcích.
Takže si myslím, že kromě toho, že Mihál je aktuální a horlivě se šířící, tak stejné ovoce najdeš v adventismu i když pramení z jinak definovaných nauk. A proti tomu se snažím bojovat na svých stránkách. CB navštěvuji krátce nevím jak je rozsáhlá v ČR nebo v celém světě, ani jak velký dosah má Mihálova kniha. Pro mne toto není zrovna na pořadu dne i když neříkám, že se tím nebudu nikdy zabývat.
Už existují lidé jako např. Aleš Franz se stránkou apologet, který má široký rozsah a snaží se hájit biblickou ortodoxii. Možná se už k tomu vyjádřil, nebo o tom něco píše.
Já nemám tak široký záběr a rozhled jako on.
Ty věnuješ svůj čas šíření zvěsti o pravém Šabatu, já svým stránkám, Mihál své knize o vytržení. Bůh nás jednou bude všechny soudit za náš vliv. Jestliže je tvé poslání bojovat více proti jeho vlivu a učení, tak jdi a dělej to. Proč ale horlíš proti mne, že já to dělám málo?
Pro Dušana: Nic o datech jednotlivých pečetí nevím, s tím, že by byla církev vytržená a já jsem zůstal tu smířený nejsem, nevěřím tomu a odmítám se kvůli tomu, že by toto SM hlásal nějak bát.
Dlouho jsem se bál modlit za to, aby už nastal druhý příchod Ježíše, protože přesně jak píšeš - ještě je tolik lidí venku co neví, co neslyšeli, co se veřejně neobrátili, atd. (včetně části mé rodiny) a nechci aby tito byli ztracení.
Pak jsem pochopil, že byť je to smýšlení asi šlechetné, tak je vedené strachem a není v souladu s tím jak se modlí ve Zjevení Jan : ,,amen přijď Pane Ježíši."
Já opravdu chci aby přišel Ježíš Kristus, proč bych neměl chtít, vše poté bude lepší, já se nemám čeho bát. Ostatním lidem nepřeji špatné věci, ale přeji si se vidět se svým Bohem.
Výše jsem psal bez přetvářky, že bych si přál kvůli Mihálovi, aby v to datum opravdu nastal druhý příchod, nesouhlasím však s detaily a jeho popisem vytržení ani se strachem ke kterému to vede. Napsal jsem jasně, že jeho podání jako celku nevěřím, i když jsou tam i zajímavé části ke studiu. A opravdu kvůli němu mi to je líto, protože je mi jasné že to v případě neúspěchu bude VELKÉ zklamání (jako tedy Millerité) i jsem napsal, že mi Millera v něčem velmi připomíná.
Dušane tobě asi musím ležet žaludku viď, že. Zkus mi před Bohem odpustit co proti mě držíš.
Ani mě není jedno, co všechno to učení napáchá zlého mezi lidmi a na té schůzce i když jsem tam byl jedinný nový, jedinný ne CB a možná téměř jedinný kdo nevěří na vytržení tak jsem si vzal slovo a všechny jsem vážně varoval, že to může dopadnout velice špatně když vede k určování přesného data a že takové zklamání už si jednou prošli právě Millerité. Také o tom, že o vytržení nejsem přesvědčen.
Nejsem super horlivým bojovníkem v tom, že Budu jezdit všude se S. Mihálem a všude upozorňovat na to, že je to blud. Nemám to na srdci. Jestli mi vytýkáš toto, tak budiž, v tom jsem vinen.
Ani ohledně svého boje proti špatnému učení v CASD nevedu svůj boj neustále horlivě a občas polevuji a věnuji se všedním světským věcem. I to ti přiznám. Ale nevím proč se tu mám zpovídat právě tobě a právě z tohoto.
Na tomto fóru podle mne rozebírat vytržení od Mihála nemá smysl, protože Adventisté nevěří na vytržení, takže je to nepřesvědčí.
Ano ten výklad vede ke strachu zda budu připraven, že něco propásnu a strach aby mne nezastihlo pronásledování, které zakusí ti co nebudou vytrženi.
To se mi nelíbí a věřím že je to špatně. Ale zrovna adventisté mají podobné učení o ukončení doby milosti, o odejmutí přímluvce ze země, o velkém pronásledování, o Jákobově soužení věřících, o vydání nedělního zákona a dekteru, který nařídí zabíjet ty kdo se vzpírají a uctívají sobotu, o útěku z měst do hor, do toho ještě o vyšetřujícím soudu kde může přijít na řadu právě tvé jméno kdykoliv a při jedinném nevyznaném a opuštěném hříchu bude vymazáno tvé jméno z knihy života + záznam o všech dobrých skutcích.
Takže si myslím, že kromě toho, že Mihál je aktuální a horlivě se šířící, tak stejné ovoce najdeš v adventismu i když pramení z jinak definovaných nauk. A proti tomu se snažím bojovat na svých stránkách. CB navštěvuji krátce nevím jak je rozsáhlá v ČR nebo v celém světě, ani jak velký dosah má Mihálova kniha. Pro mne toto není zrovna na pořadu dne i když neříkám, že se tím nebudu nikdy zabývat.
Už existují lidé jako např. Aleš Franz se stránkou apologet, který má široký rozsah a snaží se hájit biblickou ortodoxii. Možná se už k tomu vyjádřil, nebo o tom něco píše.
Já nemám tak široký záběr a rozhled jako on.
Ty věnuješ svůj čas šíření zvěsti o pravém Šabatu, já svým stránkám, Mihál své knize o vytržení. Bůh nás jednou bude všechny soudit za náš vliv. Jestliže je tvé poslání bojovat více proti jeho vlivu a učení, tak jdi a dělej to. Proč ale horlíš proti mne, že já to dělám málo?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných