O osobnej modlitbe

Založte diskusiu o kázni, ktorú ste si vypočuli. (Bolo by dobre, ak by názov obsahoval meno kazateľa a názov kázne, príp. dátum a miesto, kde bola prednesená. Dôležité je, aby bol v príspevku uvedený aj odkaz, kde sa dá kázeň vypočuť - archív na zborových stránkach, youtube, vimeo, ...)
Lída Rohalová
Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Kontaktovať používateľa:

O osobnej modlitbe

Neprečítaný príspevok od používateľa Lída Rohalová »

Inspirativní zamyšlení nad osobní modlitbou od kněze Martina Harčára.

https://www.youtube.com/watch?v=VPO1HJsHdDA

Lída Rohalová
Kontaktovať používateľa:

Re: O osobnej modlitbe

Dnes ráno mi Pán řekl vtip. Směju se ještě teď v práci. Já vím, člověk nemůže předat svou zkušenost. Ale Pán má smysl pro humor, je skvělý! Doporučuji všem zažít!

šaňo

Neprečítaný príspevok od používateľa šaňo »

A kde je vtip?

Tomáš Plechatýý

Neprečítaný príspevok od používateľa Tomáš Plechatýý »

K tématu doporučuji knihu, která mne hodně vedla k přemýšlení o tom jak se modlím a jak bych měl.

Andrew Wommack - Jak se lépe modlit

Ale je to pro odvážné - autor je z Texasu a mluví dost na rovinu a může vás to urazit.

odkaz:
https://www.mojakomunita.sk/documents/1 ... 98470e493c

Lída Rohalová
Kontaktovať používateľa:

šaňo napísal: 10 Apr 2018, 10:00A kde je vtip?
V mé hlavě. Já jsem suchar, vtipy vyprávět neumím, ale On ano. Vtip se týká vlákna Role a pravomoce žen v církvi, ale to tu nemůžu vyprávět, pro některé by to bylo příliš silné. Navíc čemu se směju já, nemusí se smát ostatní.

Napsala jsem to proto, že to možná některé povzbudí k osobnějšímu vztahu s Bohem, a proto, že jsem z toho měla neskutečnou radost a smála jsem se celý den. V práci na mě asi koukali, co beru :)

Ve videu, co jsem tu dala, řečník říká, že si s Bohem vyprávějí vtipy. To pro mě byla novinka. Nedávno jsem se modlila, že bych taky chtěla od Boha slyšet vtip. Dnes se to stalo. Smích jsem docela dusila, abych neprobudila manžela. Vtip vedl k chválení Pána, chválení vedlo ke zpěvu. Většinou se modlím nahlas, a tento zvyk někdy přenáším i do práce. A tak jsem si to ani zpočátku neuvědomila, ale zpívala jsem tam pořád dokola jednu píseň.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných